Локачі на чотири дні залишаться без води

22 Червня 2019, 14:56
3720

У понеділок – 24 червня, в райцентрі планують розпочати гідродинамічну очистку свердловини на водозаборі №2 (вул. Малиновської).

Ці масштабні роботи проводитиме київська фірма – ТзОВ «ІК енергозберігаючі технології 2010». Паралельно працівники місцевого комунгоспу замінять близько ста метрів центральної труби (діаметр нової буде вдвічі більшим), яка прямує від насоса до системи центрального водопостачання.

Як повідомив начальник Локачинського ВУЖКГ Олег Джура, весь комплекс згаданих заходів триватиме орієнтовно чотири дні. А це означає, що в цей період частина селища залишиться без водопостачання. Зокрема, води не подаватимуть на такі вулиці: Малиновської, Миру (від ПриватБанку і далі в напрямку будівлі поліції), Підзамче, центральну площу і частину Луцької, Набережну, Садову, Степову, Котляревського, Володимирську та Перемоги. Людям, які там проживають, рекомендовано завчасно (у ці вихідні) запастися питною водою.

Головний комунальник селища зауважує, що промивка старої свердловини (на згаданому водозаборі вона ще 60-х років) – один із найдієвіших способів поліпшити ситуацію із водопостачанням, яка постійно погіршується. Тож надіється, що місцеві жителі із розумінням віднесуться до тимчасових незручностей.

Про хід ремонтних робіт, можливі зміни термінів їх проведення працівники комунгоспу інформуватимуть додатково.

Павло КОСТЮЧКО

Коментарі
23 Червня 2019, 20:01
На чотири дні зробити запаси води складно, а тому прошу повідомити, де можна набирати воду.
26 Червня 2019, 01:51
воду можна брати в ставку
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024