Акценти липня: що обговорювали на нараді у Локачах

26 Червня 2019, 14:32
1238

У Локачах провели нараду, на якій обговорили цивільний захист та дотримання вимог законодавства у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорону природних ресурсів.

В ході наради завідувач сектору з питань цивільного захисту райдержадміністрації Олександр Волик проінформував присутніх про підготовку до комплексної перевірки з питань цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки, яка відбудеться у липні, – повідомляє сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики райдержадміністрації.

Заступниця начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Лариса Дацюк розповіла про стан фінансування соціальних виплат.

Про стан епідситуації в районі доповів головний лікар районного центру первинної медико-санітарної допомоги Владислав Магновський, який зауважив, що вагомий вплив на здоров’я населення мають гострі кишкові інфекції, група крапельних інфекцій, що керуються засобами імунопрофілактики та захворюваність природно-вогнищевими інфекціями.

Продовжив нараду голова райдержадміністрації Віктор Дудечко інформацією про  ще одну перевірку, яку у липні у районі проводитимуть фахівці державної екологічної інспекції у Волинській області щодо дотримання вимог законодавства у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів.

В ході наради обговорили питання щодо виконання бюджету, заслухали керівників установ та начальників структурних підрозділів райдержадміністрації про роботу підзвітних установ та організацій.

Читайте також: Що обговорювали у Локачах під час зустрічі у казначейській службі.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром