Як Війницька ОТГ відгуляла День молоді

01 Липня 2019, 17:57
7091

В останню неділю червня у Війницькій громаді було людно, гучно, а головне – святково.

Жителі та гості ОТГ святкували День Молоді, як об’єднавче свято, а обрали цей день не випадково, а саме через те, що громада теж молода.

Заходи розпочалися ще о 10:00 зі спортивних змагань з міні-футболу та волейболу, а близько 16:00  – урочисте відкриття свята.

Усі присутні заспівали гімн України, а після – слово надали голові громади Сергію Вербицькому, який висловив слова радості, бо громада розвивається, наповнюється бюджетом, працює, моє свої надбання, а це означає що вона буде процвітати. Усім присутнім побажав гарного настрою та веселого вечора.

Ведучою дійства стала Оксана Лещук-Янчук, яка також була однією з організаторок дійства.

Першими вийшли на імпровізовану сцену «Перлинки» Березовичівського будинку культури з ніжним вальсом, а опісля дивувати глядачів прийшли Яна Семенюк та Юля Дідун, які також вихованки Березовичівського будинку культури з піснею «Літо», яка є особливо актуальною у День молоді.

[img]14_den-molodi13.jpg[/img

Частково роль ведучої взяла на себе і Оксана Дмитрук, яка розповіла присутнім про «Бібліокафе», яке функціонувало на території свята. Саме там можна було познайомитися з книжковими новинками, почитати цікаві журнали, попопити смачного чаю чи кави та поласувати печивом.

Також, охочих закликали долучитися до благодійних внесків для маленької жительки Михайлівки Ольги Ігнатової, яка потребує термінового лікування.

До слова запросили і одного з гостей дійства – депутата Луцької міської ради, першого заступника волинської обласної партійної організації батьківщина Андрія Козюру.

«У це свято маю для вас три побажання: перше – завжди будьте здоровими та щасливими. Друге – завжди шануйте свою сім’ю та своїх батьків. Третє – ніколи не вірте старим політикам, бо вони брехали, брешуть і будуть брехати», – завершив чоловік.

Продовжуючи концертну програму до глядачів вийшли ще юні сестрички Анна та Поліна з села Війниця, заспівавши пісню «Вітаєм». Вихованка з Губина Валерія Тарасюк представила глядачам пісню «Літній дощ», а найменші танцюристи з Березович продемонстрували яскравий танець «Хлопці кучеряві». Яна Семенюк та Юля Дідун вже вдруге вийшли на сцену, заспівавши пісню «Крила янгола».

Нагородили і переможців спортивних змагань з міні-футболу та волейболу.



Сергій Вербицький нагородив футбольну та волейбольну команди села Війниця за зайняті треті місця на змаганнях приурочених до Дня Конституції України.

Команду Березович нагородили за зайняте друге місце з футболу. Перше місце вибороли також хлопці з Березович, яких нагородили і перехідним кубком.

Друге місце зі спортивних змагань з волейболу зайняла команда Березович. Команда села Губин і у волейболі змогла вибороти почесне перше місце.

Спортсменів нагородили подяками та призами за участь у змаганнях.

Не забулися і згадати про День Конституції з яким і привітали усіх присутніх.

На першому конкурсі свята було потрібно на швидкість зробити зачіску дівчатам. У ньому взяло участь шестеро бажаючих, по закінченню – учасники отримали приємні призи.


Представник сусідньої громади, заступник Затурцівського сільського голови, начальник гуманітарного відділу Василь Демидюк також виступив з привітальним словом.

«Ми об’єдналися трохи раніше і вже багато чого пройшли. Легко не буде, ми не можемо створювати власні закони, а повинні жити за тими які є. Нам треба шукати різні джерела наповнення бюджету. Щиро дякую людям які прийшли, бо це дуже приємно, що є для кого організовувати такі свята», – підсумував чоловік.

Юлія Арсенік з піснею «Моя Україна» представила село Озютичі. А Аня Малахова з Губина заспівала композицію «Мріємо, кохаємо». Танцювальний колектив з Березович «Перлинки» виступили з номером «Калина».

До наступного конкурсу під назвою «Немовля» запросили трьох чоловіків та жінок. У ньому жінки повинні були на швидкість погодувати чоловіків, ємністю з пляшечки. Весело та цікаво було спостерігати гостям дійства за процесом. Переможців та учасників нагородили потрібними у хазяйстві речами.

 

Сімейний колектив з Губина Валерій та Діани Тарасюки представили неймовірну композицію, яку зіграли за допомогою декількох музичних інструментів.

Валерія Соколюк з Озютич заспівала пісню «А я бажаю вам добра». З композицією «Літо-Літо» виступили Анна Галайда та Настя Голюк, які також з Озютич.

Максим Цизь з Березович вразив гостей свята своєю харизмою та артистичністю виконуючи пісню «Василина», а «Перлинки» підтримали хлопця під час виступу своїм танцем.


«Фольклор» з Березович та Оксана Лещук-Янчук заспівали «Везу з поля буряки», приємно дивуючи глядачів веселим настроєм. А пізніше представили танець «Ти ж мене підманула».



Для гостей Дня молоді учасники з Губина показали і гумореску «Як жінки чоловіками мінялися».

Пісню «Гітара» трепетно виконала Вероніка Пирог, а Інна Калиш – «Сто відсотків щастя» які представляли Павловичі.

Світлана Мельничук та Марія Озірська виконали композицію «Цвіт пахучий білий». А «Фольклор» з Війниці приємно здивував гостей народністю. Дует Анни Галайди та Насті Голюк з Озютич заспівали «Ой навіщо», а сімейний колектив з Губина виконав пісню «Я у тебе одна», порадували гостей і сучасним, спортивним танцем.

Голова ОТГ нагородив креативну групу «Війниця.org.ua», які прикрасили центр Війниці кульками та зеленим насадженням. Відзначили і меценатів, спонсорів, організаторів які допомогли в зробити це дійство, як і коштами, підручними матеріалами так і власною допомогою.

Розповідають, що кожен до кого звернулися по допомогу не тільки відгукнулися, а й були раді, взяти участь в організації свята.

З привітальним словом виступив і кандидат у депутати 20 округу В’ячеслав Рубльов.

Приємним сюрпризом стали різні смачні наїдки, які приготували господині з Війниці. Саме там можна було спробувати домашню кухню: картоплю, м’ясні страви, салати, закуски та солодощі. Пізніше – шашлик та печена риба.

Після урочистої програми на гостей чекав виступ одного з українських артистів, який став приємним та неочікуваним сюрпризом для багатьох, а після – святкова дискотека.

Ірина ВЕТЛЯНЧУК

ФОТО АВТОРА

 

Коментарі
02 Липня 2019, 02:01
Перше місце по футболу вибороли Березовичі, друге - Губин, третє - Війниця.
02 Липня 2019, 02:25
Якій Губин переміг в футболі?хто це писав?
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024