Довгоочікуваний виступ Тоні Матвієнко, ексклюзивна фотозона і рекордна кількість гостей – як в Локачах святкували Івана Купала

07 Липня 2019, 13:23
Івана Купала у Локачах 8839
Івана Купала у Локачах

Дійство, як і попередньо анонсувалось, відбувалося в суботу – 6 липня.

На березі ставка встановили професійну сцену. Духова музика лунала ще з 17 години, закликаючи усіх до ставка. І людей ближче до вечора назбиралось дійсно дуже багато – аж кілька сотень. Здавалося, що з’їхався увесь район.

Тут кожен мав можливість змістовно і в хорошій атмосфері провести час: посмакувати під відкритим небом запашним шашликом та іншими смаколиками, сфотографуватись в ексклюзивній фотозоні і одразу отримати якісні знімки. Традиційне обрядове свято «Ой на Івана, та й на Купала» відкрила локачанка Світлана Хамежук, яка цьогоріч отримала статус «Волинська княжна-2019».

1

Далі на присутніх чекав великий святковий концерт творчого проекту «СВОЇ»

1

2


 

Із задоволенням гості спостерігали й за обрядовим дійством…Оплесками підтримували Водяника, підтанцьовували юним Русалонькам, «відбивались» від маленького чортика, фотографувались з чудернацьким Вогневиком на фоні купальського вогнища. Запам’яталась і мить, коли дівчата запускали на воду вінки.

2

2

3

2

1

На святі було дуже багато дітей і... барвистих кульок з логотипом «СВОЇх»

1

Діти і дорослі із задоволенням брали участь у вікторині на знання рідного селища, за що отримували пам'ятні подарунку від представників творчого проекту «СВОЇ».

Ізюминкою святкування, на яку чекали, напевно, усі гості, став феєричний виступ відомої української співачки Тоні Матвієнко. Біля сцени у цей момент не було де й голці впасти: люди підтанцьовували та підспівували…

Побував в Локачах цього дня і народний депутат України Сергій Мартиняк, за підтримки якого і відбувся захід.

А наприкінці Купальських гулянь драйву додали невгамовні барабанщики з гурту Garage Drum Show, які потішили аудиторію власною інтерпретацією відомих світових та вітчизняних хітів.

1

Свято дійсно вдалося на славу. Дивіться іще фото, може і себе побачите...

2

1

1

3

Павло КОСТЮЧКО

Фото автора

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024