«Ми від Мартиняка»: помічнику кандидата в депутати погрожували фізичною розправою

11 Липня 2019, 17:27
Фото ілюстративне 1006
Фото ілюстративне

П’ятеро невідомих чоловіків, які приїхали на автівці, зареєстрованій на підприємство «Пан Курчак», погрожували помічнику кандидата в народні депутати.

Сьогодні близько 7.30 ранку додому до помічника кандидата в народні депутати від «Слуги народу» В'ячеслава Рубльова Владислава Майбороди приїхали п’ятеро невідомих чоловіків, які йому погрожували та намагались спровокувати бійку.

«Вони постукали в двері і сказали, що приїхали по роботі, тому їм відкрили мої рідні. Пізніше вони намагалися викликати мене на вулицю «поговорити». Представились, що вони від Сергія Мартиняка. Вони заявили, що я ніби-то залякую людей, аби вони не продавали голоси. Адже скуповувати виборців 20-округу – їхня робота», – розповів Влад Майборода.

За словами Влада Майбороди, коли він вийшов з ними на вулицю, чоловіки намагалися його затягнути в машину та погрожували фізичною розправою. Цьому зашкодили батьки хлопця, які відтягнули його від цих чоловіків та зчинили галас, який чули сусіди.

«Ті, хто приїхали, мені сказали: «Побачимо, що з тобою буде», - додав Влад. – Ми викликали поліцію та подали заяву в правоохоронні органи».

За словами кандидата в народні депутати від партії «Слуга народу» В'ячеслава Рубльова, помічником якого є Влад Майборода, це сталось тому, що чоловіки, які представляють його опонента, дізналися про результати соцопитування.

«Вибори через тиждень і у когось здають нерви. В нас є результати соцопитування, згідно яких в мене рейтинг вищий, ніж у мого найближчого конкурента, діючого нардепа, на 10%. Ми працюємо і агітуємо чесно, не купуємо виборців, а лише спілкуємось з людьми. Але це не виправдовує вчинків цих людей», - зазначив Вячеслав Рубльов.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024