Футбол Локачинського району: хто переміг у першості і виграв фінал кубка району

12 Липня 2019, 20:20
5072

Фіналом Кубка району, який проводився 30 червня на стадіоні «Луга» (село Козлів), завершився чемпіонат району з футзалу сезону 2018/2019 років.

Звання переможця першості здобула команда «Надія» (Хорів), друге і третє місця відповідно – в ФК «Стохід» (Зубильне) та ФК «Бубнів». Команди-призери нагородженні дипломами та кубками, а спортсмени – медалями. Кращим гравцем першості визнано Вадима Видихая («Надія»), котрий отримав відзнаку і приз від депутата обласної ради Михайла Скопюка. За активну участь у спортивному житті району грамотами федерації футболу нагороджені Віктор Ревко, Ігор Семенюк, Ігор Ковальчук, Олександр Безсмертнюк, Юрій Ковальчук, Андрій Ляшук, Віктор Пилюк.

Фінальний матч кубка району вже традиційно відбувся у День молоді. Між командами велася безкомпромісна боротьба: напружене протистояння закінчилась з рахунком 3:3. І тільки серія післяматчевих одинадцятиметрових ударів визначила переможця, ним стала «Надія». Отож, обидва колективи заслужили на подяку за видовищну гру та оплески глядачів, котрих у цей день зібралось чимало. Фіналісти нагороджені медалями відділу освіти, молоді і спорту РДА, а переможець – кубком.

Футбольна громадськість та федерація футболу району висловлює вдячність жителям села Козлів Ігорю Ковальчуку, Василю Нечипоруку, Назару Чумаку, Григорію Новосаду та Руслану Лялюку за підготовку стадіону до фінального матчу. Командам дякуємо за активність і бажаємо нових звершень.

1

Голова федерації футболу Локачинського району ВІКТОР ГОШІЙ

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024