Головний батл Волині – Рубльов vs Мартиняк: луцька журналістка потролила кандидатів

17 Липня 2019, 16:16
2184

Політичні передвиборчі баталії 20 округу на Волині надихнули відому луцьку блогерку Ольгу Магас на черговий допис у постійну рубрику «Трололоновини».

Жінка уважно спостерігає за медійними повідомленнями штабів обох кандидатів та майстерно і тонко глузує з них на своїй сторінці у Facebook.

Текст блогу подаємо без змін.

***

«Я просто обожнюю оці останні дні перед виборами! Пооооїхали!

Головний батл Волині – Рубльов vs Мартиняк. Один завідує другому, шо в того стопіцот годинників і ферарі. Кстаті, хреновенька, як на мене, машинка. Якраз, шоби по Горохівських дорогах їздити )))) Другий завідує першому, бо той квартиру по дєшовці підцепив, а другий мусив в Італії чи де там за кілька лямів купувати. Мене б тоже заїло, якшо чесно, хоча, судячи з ціни за понад 100 квадратів, саме в цій хаті знімали «Паранормальне явище» ))))

Рубльов чьотко дотримується корпоративного стилю: красіва сорочка, професійний оператор, така зйомка літающа, гарно вивчений текст, стадіон… Не хватає тіко заставки на початку, де хлопчик отой підтягується, підтягується і ніяк не підтянеться на ту довбану перекладину.

Читайте такожРубльов запросив Мартиняка подебатувати на стадіоні

Мартиняку, в принципі, мені кажецця по фігу. На стадіон, думаю, він не приїде, бо (моя любіма приказка) не для такої бєкі мама квіточку ростила ))) Вибори виборами, а кури самі не общипаються )))))

Але якшо раптом хто ше захоче пободатися, то стадіон ше є на Теремнівський. Правда за хащами зарослими його вже не видно, але стадіон так стадіон! Може разом звернете увагу і наведете там порядок під шумок?

І на фоні тих всіх батлів емоційних картина: вечір, соловейко співає, сонечко кидає останні промінці, всі бачать як липа шелестить духмяна-духмяна, проста українська хата, на порозі сидить у вишиванці Гузь, тихенько хіхікає і плете кошики, наспівуючи «А нам всьо равно…».

П.С: В мене тільки одне питання в цій ситуації: от на хрена людині стільки годинників???

П.П.С.: І ше, мені кажецця, шо слово «олігарх» вже трохи приїлося, нє? Я б казала краще «баблмен» ))))».

Читайте також: Сергій Мартиняк перемагає всіх: соцопитування

Коментарі
17 Липня 2019, 20:27
Хиба Рубльов не в "Укропі"?
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024