У Локачах говорили про нелегальну трудову міграцію та домашнє насильство

25 Липня 2019, 10:06
Обговрення 1124
Обговрення

У Локачинському РС філії ДУ «Центр пробації» в Волинській області провели правопросвітницький захід на тему: «Стоп! Торгівлі людьми».

Захід пройшов  з метою інформування та формування в засуджених до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, усвідомленого ставлення до проблеми торгівлі людьми, який провели провідна інспекторка Наталія Хом’як спільно з провідною спеціалісткою Локачинського РВ ДРАЦС Вікторією Тимошко, – повідомляє Юстиція Волині.

Читайте також: Як зареєструвати онлайн товариство з обмеженою відповідальністю.

Під час заходу присутнім розповіли про причини та наслідки нелегальної трудової міграції, застерегли від шахрайства при працевлаштуванні як в Україні, так і за кордоном та надали рекомендації, яких слід дотримуватись для забезпечення власної безпеки. Засуджених ознайомили із змінами до Кримінального та Кримінального процесуального кодексів про запобігання насильства щодо жінок і домашнього насильства.

Також, юристи проінформували про правопросвітницькі кампанії Міністерства юстиції України «Відповідальне батьківство», «Поїхати з дитиною за кордон –легко!», «Я маю право на чесну платіжку».

Також: Яке покарання за порушення строку вивезення дитини за кордон.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024