У Локачах говорили про торгівлю людьми та рабство

31 Липня 2019, 11:00
2013

У районній бібліотеці провели годину-застереження «Торгівля людьми – сучасний прояв рабства».

Захід пройшов 30 липня, з метою підвищення рівня обізнаності, привернення уваги до важкого становища постраждалих, а також заохочення громадськості активно протидіяти цьому злочину, – повідомляє Локачинська центральна районна бібліотека.

Захід підготували працівники бібліотеки та працівники управління захисту населення Локачинської районної адміністрації.

У своєму виступі директор районного центру зайнятості Олександр Ребрук наголосив, як потрібно остерігатися громадянам, які виїжджають на заробітки за кордон, щоб не потрапити в тенета рабства. Адже постраждати може будь-яка особа, незалежно від віку, освіти і соціального статусу.

Нагадаємо: Про що говорили білотекарі району під час методичного дня.

Начальниця управління соціального захисту населення Локачинської районної адміністрації Оксана Турелик розповіла про «План заходів щодо виконання в районі Державної цільової соціальної програми протидії торгівлі людьми». За цим планом в районі проводяться інформаційно-просвітницькі заходи, організація своєчасного виявлення осіб, які постраждали від торгівлі людьми, яким надається необхідна допомога.

Учасники заходу переглянули відеофільм «Протидія торгівлі людьми» та ознайомилися з викладкою матеріалів «Торгівля людьми. Розпізнай небезпеку вчасно», які застерігають громадян України не потрапити в рабство, влаштовуючись неофіційно на роботу, як і в нас, так і за кордоном.

Читайте також: У Локачах говорили про державність та слухали тематичні пісні «Заграви».

 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024