Локачанка Алла Мельничук розповіла, як започаткувати власний beauty-бізнес

03 Серпня 2019, 11:00
Алла Мельничук 3243
Алла Мельничук

Локачанка Алла Мельничук захистила бізнес-проект і створила власну студію дизайну брів у Локачах.

Як стати успішним? Це питання ставить перед собою чи не кожен, однак досягти справді високих результатів вдається не кожному, причини різні, та відомо одне: щоб стати успішним, потрібно багато і наполегливо працювати, – пише Локачинська районна філія Волинського обласного центру зайнятості.

Знана на території Локачинщини бізнес-леді Алла Мельничук розповіла про те, як вдалося стати успішною та змінити своє життя на краще.

Нагадаємо: Центр зайнятості допоміг двом локачанкам із створенням бізнес-планів.

Перебуваючи на обліку в центрі зайнятості, пані Алла захистила бізнес-проект і отримала одноразову допомогу на відкриття власної справи. Тоді ж і створила студію дизайну брів, яка працює й до нині.

«Мені було страшно, витративши п’ять років на здобуття серйозної економічної освіти, раптом зайнятися чимось зовсім іншим. Однак це відчуття почало зникати, коли мене підтримали мої рідні та працівники служби зайнятості, які й розповіли про всі деталі започаткування власного бізнесу. Тоді я вирішила створити студію. Зараз вона функціонує і постійно вдосконалюється. Я стежу за трендами і відповідно до них варіюю напрямок студії. Ми не статичні, це точно», – розповіла Алла Мельничук.

Пані Алла переконана: у людини, яка вирішила стати майстром індустрії краси, має бути особливе бачення. У неї може не бути художньої освіти, але розуміння жіночої вроди, трендів і «пропускання» їх через себе має бути обов’язково.

2
Алла Мельничук
Алла Мельничук

Читайте також: З безробітних – у бізнес-вумен: як локачанка започаткувала власну справу.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024