На жителів району склали адмінпротоколи за спалювання післяжнивних залишків

03 Серпня 2019, 15:30
2174

Для того щоб забезпечити охорону урожаю зернових культур та грубих кормів від пожеж, недопустити спалювання післяжнивних залишків в Локачинському районі співробітники служби порятунку провели рейди на територіях Марковичівської сільської ради, Затурцівської та Привітненської ОТГ.

Фахівці Локачинського районного сектору Управління ДСНС спільно з представниками Управління ДСНС України у Волинській області довели громадянам та працівникам господарств основні вимогами правил пожежної безпеки під час жнив для господарств, техніки, полів з зерновими та вручили відповідні інформаційні листи та пам’ятки, – інформує Управління ДСНС України у Волинській області.

Також оглянули стан зернозбиральної техніки та автомобілів, що задіяні на жнивах, та наявність справних вогнегасників. З працівниками господарств і громадянами провели протипожежні інструктажі та наголоcили на суворій забороні використання відкритого вогню, куріння поблизу полів з зерновими та спалювання стерні.

Також з метою недопущення пожеж на хлібних масивах та попередження випалювання стерні, рятувальники спільно з нацполіцією та екологічною інспекцією проводять і будуть в подальшому проводити відповідні профілактичні рейди, і у випадку виявлення паліїв, до них будуть вжиті адміністративні заходи.

Протягом 25-30 липня під час рейдів  територією району виявили троє громадян, які спалювали післяжнивні залишки і на яких склали адмінпротоколи.

Читайте також: На Локачинщині виявили чоловіків, які спалювали післяжнивні залишки.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024