Безробітних жителів району запрошували на службу за контрактом

22 Серпня 2019, 13:10
977

Для безробітних жителів району організували ярмарок вакансій із районним військовим комісаріатом та 80 окремою десантно-штурмовою бригадою.

Запрошені, представники військового комісаріату та десантно-штурмової бригади, докладно розповіли шукачам роботи про порядок відбору громадян на службу, ознайомили з основними вимогами до посад, – інформує Локачинська районна філія Волинського обласного центру зайнятості.

Зупинилися й на пільгах для військовослужбовців та нормах чинного законодавства, що регулюють питання забезпечення та соціального захисту цієї категорії.

Провідна фахівчиня з профорієнтації Марія Серединська зазначила, що сьогоднішня зустріч не є випадковою, адже з огляду на ситуацію, що склалася в нашій державі, захист цілісності та суверенітету Вітчизни став не тільки конституційним обов’язком, а й справою честі громадян України. Фахівчиня зазначила, що проходження служби за контрактом дає можливість бути не тільки працевлаштованим, але й гарантовано отримувати заробітну плату та інші соціальні гарантії.

Захід проходив у формі відкритого діалогу. Учасники зацікавилися даною пропозицією, адже військова служба за контрактом – це один із варіантів зайнятості особи.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024