Для жителів Локачинського району розповіли про те, як заробляти на молочних фермах

23 Серпня 2019, 10:04
1521

У ОТГ Локачинського району провели презентації проєкту холдингової компанії «УкрМілкІнвест».

«УкрМілкІнвест» і кластер «Натуральне молоко» надають можливості для розвитку молочних сімейних ферм, – інформує Локачинська районна філія Волинського обласного центру зайнятості.

«Ми пропонуємо підтримку тим, хто хоче відкрити власну міні-ферму з 10 корів, і тим самим створити сприятливе бізнес-середовище. «Укрмілкінвест» має можливість надати в оренду приміщення, передати худобу в лізинг на вигідних умовах, продавати корми, здійснювати повний технологічний супровід. А в кінцевому підсумку – досягти того, щоб сімейні ферми виробляли і продавали молоко з обопільною вигодою», – так сформулювала основне завдання представниця холдингової компанії Наталія Немиришина.

Начальниця Управління агропромислового розвитку Локачинської РДА Ярослава Дмитришин, наголосила на тому, що проєкт однозначно заслуговує на увагу.

«Ми даємо селянам те, що не горить, не тоне і не гниє – інформацію та знання. Те, без чого жоден бізнес не стане успішним», – зазначив директор Локачинської районної філії Волинського обласного центру зайнятості.

Спільними зусиллями ми повинні відродити село, залучити молодь до роботи, підвищити добробут селян, зробити заможною українську родину.





 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024