У Війниці зустрічалися освітяни. ФОТО

28 Серпня 2019, 18:42
1562

У вівторок, 27липня, у приміщенні  клубу села Війниця відбулась нетрадиційна зустріч освітян Війницької громади.

Під час зустрічі освітяни провели аналіз роботи закладів освіти ОТГ та обговорили ідеї і плани на новий навчальний рік, – йдеться на сайті Війницької громади.

Педагогів громади з початком навчального року привітав сільський голова Сергій Вербицький та ознайомив присутніх чим «живе» громада в даний час. Начальник гуманітарного відділу Оксана Дмитрук проінформувала освітян про плани оптимізації мережі ЗНЗ, фінансове забезпечення закладів освіти, надала інформацію про використання коштів на НУШ та які галузеві програми прийняті депутатами Війницької ОТГ щодо покращення якості освіти.

Основною метою стало визначення пріоритетів розвитку системи освіти Війницької ОТГ у 2019-2020 навчальному році. В ході було обговорено питання стратегії розвитку освіти, зосереджено на питаннях можливостей дошкільної освіти. Учасники мали можливість ознайомитись з виставками робіт учнів шкіл Війницької ОТГ, які  відвідують гуртки Локачинського Будинку школяра.

В обговоренні взяли участь завідувач Березовичівським ДНЗ Руслана Цихоцька та директор ЗОШ І-ІІІ ст. Оксана Нерода, які представили презентації своїх закладів.

По завершенні конференції чудові музичні хвилини подарував усім присутнім талановитий брас-бенд «Fortissimo».

Фінансову підтримку у проведенні святкового концерту надав директор СгПП «Ромашка» Роман Войтюк.




Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024