У Локачах нагородили найактивніших працедавців району

03 Вересня 2019, 10:02
2020

Із нагоди відзначення Дня підприємця, який щорічно святкують у першу неділю вересня, фахівці Локачинської районної філії Волинського обласного центру зайнятості вітали роботодавців району.

Малий та середній бізнес в Україні і в районі зокрема має важливе значення. Завдяки підприємцям створюються нові робочі місця, існує можливість вирішувати найактуальніші соціально-економічні проблеми, – йдеться на сторінці Локачинського цетру зайнятості у Facebook. 

Директор Локачинської райнної філії ВОЦЗ Олександр Ребрук вручив Подяки за активну співпрацю зі службою зайнятості найактивнішим працедавцям Локачинського району.

«Приватні підприємці Світлана Мельник надає послуги з пошиття одягу та займається роздрібною торгівлею, Любов Бугайчук – приклад успішної бізнес-леді в галузі надання послуг громадського харчування, Володимир Сабарін продає фармацевтичні препарати. Найщиріші вітання підприємцям району з професійним святом! Нехай кожна започаткована вами справа буде завжди вдалою та успішною!», – йдеться у повідомленні.

До слова, в рамках декади «Підтримка розвитку малого бізнесу» проводяться робочі зустрічі з роботодавцями району, котрі активно співпрацюють зі службою зайнятості.



1

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024