Локачі: численні подарунки від «Нашого Краю» знову роз’їхались у села району

04 Вересня 2019, 17:15
4070

Масштабний розіграш, який цього разу був приурочений Дню незалежності України і проходив саме у переддень головного державного свята, зібрав біля улюбленого супермаркету чимало людей. Власне, з цієї нагоди присутніх привітав співвласник торгового комплексу «Наш Край» Василь Слюз, побажавши землякам добробуту і мирного неба.

На звук гучної музики сходилися «базаруючі», адже хотіли дізнатись, що ж то буде відбуватись. Та тільки відвідувачі супермаркету, які попередньо придбали тут товар на 200 і більше гривень, мали реальну можливість щось виграти. А чекати прихильності Фортуни дійсно було чому, адже серед подарунків – потужний пилосос фірми Gorenje, мультиварка, електровентилятор і чимало святкових наборів.

Коли директор супермаркету Валентина Жданюк почала завантажувати чеки у лототрон, то, здавалось, вони там просто не помістяться. А все тому, що жителі району, натхненні попередніми виграшами своїх родичів, друзів, сусідів чи просто односельців, стали активніше долучатись до акцій. Аби збільшити шанси на перемогу, багато краян намагаються скупитися саме на зазначену суму (від 200 гривень).

Хорошою ідеєю зі сторони організаторів було цього разу довірити долю призів майбутньому країни – маленькій локачанці Іринці, яку вибрали серед присутніх. Дівчинка залюбки витягувала чиїсь «щасливі білети», за що потім отримала солодощі і, звісно, щиру вдячність від тих, кого вивела у переможці.

Отож, святкові набори виграли Руслан Вигиринський з Павлович, Марина Кирило (Твориничі), подружжя Володимир і Зорина Сороки (Локачі) та багато інших. Дещо добротніші подарунки дістались: міксер – жительці райцентру Світлані Павлюк, мультиварка – Надії Шумчук (Локачі), підлоговий вентилятор – Юрію Козачуку (Крухиничі). А от головний приз – порохотяг, поїхав аж у Бермешів: його власником став Анатолій Гаврисюк. Отримуючи безпосередньо від Василя Слюза таку потрібну в господарстві річ, чоловік ні на мить не приховував щасливих емоцій.



«Чесно кажучи, навіть забув про сьогоднішній розіграш. Та, коли знайомі подзвонили й повідомили приємну новину, відразу прибіг сюди за виграшем. От як виходить, товару купив на 200 з хвостиком гривень, а приз дали за кілька тисяч. Ох, як дружина радітиме. А я і надалі братиму участь в акціях, бо ж давно є постійним клієнтом супермаркету» – розповів вже після церемонії нагородження Анатолій Гаврисюк.

Завдяки «Нашому Краю» таких щасливчиків, як пан Анатолій, очевидно ще буде багато. Адже вже з 26 серпня стартувала чергова акція (детальніше про її умови організатори повідомлять згодом). Адміністрація та власники торгового закладу висловлюють щиру вдячність клієнтам за довіру, бажають хороших покупок та нових виграшів.

Павло КОСТЮЧКО

Фото автора


 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром