У Локачах для роботодавців району організували бліц-навчання. ФОТО

08 Вересня 2019, 10:48
1515

У Локачинській районній філії Волинського обласного центру зайнятості відбулося бліц-навчання за участю соціальних партнерів на тему: «Підтримка розвитку малого бізнесу».

Захід відбувся 5 вересня за участю 11 роботодавців – фізичних осіб-підприємців та представників Управління Держпраці у Волинській області Елеонори Матвіюк, Фіскальної служби Надії Леонтіївни, начальника відділу агропромислового розвитку Локачинської райдержадміністрації Слави Омельянівни, – повідомляється на сторінці Локачинської  районної філії Волинського обласного центру зайнятості у Facebook.

В межах компетенції служби зайнятості директор Локачинської районної філії центру зайнятості ознайомив присутніх із інструментами підтримки підприємців. Елеонора Матвіюк наголосила на дотриманні законодавства, щодо легалізації праці.

Про механізми дотримання працедавців фінансових зобов’язань говорила Надія Леонтіївна. Не менш доцільною була інформація Слави Омельянівни, щодо діючих обласних та районної програм підтримки сільськогосподарського виробника. Зокрема вона ознайомила присутніх з діючими Програмами розвитку АПК, розповіла про фінансову підтримку фермерської ініціативи, утримання ВРХ, посівів, сприяння розвитку садівництва в районі, будівництва приміщень для зберігання сільськогосподарської продукції, підтримку обслуговуючих кооперативів тощо. Повідомила, що такі програми діють за принципом спів фінансування сільських та селищних рад.

Учасники обговорювали низку актуальних питань. Йшлося про складові успішного ведення підприємницької діяльності за сучасних умов, перспективи розвитку малого бізнесу, напрями взаємодії.






 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024