У Локачах перевіряють цивільний захист населення

12 Вересня 2019, 15:22
3393

У Локачах перевіряють районну ланку Волинської територіальної підсистеми єдиної системи цивільного захисту.

Перевірка проходить з 10 по 13 вересня, – повідомляє сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики райдержадміністрації.

Яка проходить відповідно до Регіонального плану основних заходів цивільного захисту на 2019 рік, який затверджений розпорядженням голови Волинської обласної державної адміністрації.

Її здійснюють працівники Управління ДСНС України у Волинській області, управління з питань цивільного  захисту Волинської облдержадміністрації та представники навчально-методичного центру та безпеки життєдіяльності.

Під час перевірки оцінюють діяльність щодо реалізації державної політики у сфері цивільного захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру та готовність Локачинської районної ланки Волинської обласної територіальної підсистеми Єдиної державної системи цивільного захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру, надають організаційно-методичну допомогу керівному складу Локачинської районної ланки, підприємств та установ у виконанні покладених на них завдань у сфері цивільного захисту населення і територій, реагування на надзвичайні ситуації та впровадженні вимог Кодексу цивільного захисту України.

Із заходами, які плануються в ході перевірки, ознайомив присутніх заступник начальника Управління ДСНС України у Волинській області полковник служби цивільного захисту Олег Билиця. Посадовець зазначив, що представники комісії перевірятимуть планування заходів з цивільного захисту, стан роботи комісії з питань ТЕБ та НС, евакокомісії, спеціалізованих служб цивільного захисту району, окремі підприємства, установи, організації, селищна та сільські ради, виконання вимог законодавчих актів у сфері цивільного захисту населення, аналіз стану готовності до використання захисних споруд цивільного захисту району, організацію та проведення навчань з питань цивільного захисту та пожежної безпеки працівників зайнятих у сфері виробництва та  непрацюючого населення

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024