До Дня фізкультурника: топ спортивних подій Локачинщини у цьому році

15 Вересня 2019, 11:58
3099

Спортивною громадськістю району прикладається чимало зусиль для популяризації та пропаганди здорового способи життя серед різних верств населення.

Найпопулярнішими на Локачинщині залишаються футбол. Нинішній рік, як власне і попередні, був досить багатим на різні турніри і змагання з цього та інших видів спорту. Отож, спеціально до Дня фізичної культури і спорту, пропонуємо згадати найяскравіші із них.

Березень

До 74-ї річниці виходу у світ першого номера районки, працівники видання спільно з ГО «Федерація футболу Локачинського району», за сприяння депутата Волинської обласної ради Михайла Скопюка, поновили традицію проведення футзальної першості на Кубок районної газети. Серед 11 колективів, які приймали участь, перемогу здобула Козлівська «Луга».

У Локачах втретє пройшли традиційні змагання волейболістів серед дорослих, присвячені пам’яті ветерана Локачинського волейболу, багаторічного керівника в галузі спорту Григорія Павловича Котушка. Перемогу святкувала команда із Затурець.

Відбувся турнір з міні-футболу серед ветеранів 35+. У підсумку ФК «Холопичі», перемігши ФК «Коритниця» з рахунком 5:3 та «ЛК-Лугу» (3:2), достроково здобула перше місце, незважаючи на поразку в останньому матчі від «Турії-Ветеран» з рахунком 4:2.

Травень

Локачинська футбольна команда юнаків 2007 року народження і молодші здобула «бронзу» на обласних змаганнях «Шкіряний м’яч».

Діти з Локачинщини 2005 року народження і молодші вибороли перше місце обласної першості «Шкіряний м’яч».

Червень

Локачинська команда (категорія: 2005 рік і молодші) взяла участь у Всеукраїнській першості змагань «Шкіряний м’яч», посівши у своїй групі третю сходинку.

У День молоді проводився фінал Кубка району. Ним завершився і чемпіонат району з футболу сезону 2018/2019 років. Згаданий Кубок і звання переможця першості здобула команда «Надія» (Хорів).

Також Хорівська «Надія» посіла 7-ме місце на обласній першості, поступившись лиш суперникам із більших міст.

Між ФК «Надія» (Хорів) та ФК «Стохід» (Зубильне) відбувся матч за Суперкубок. Переможця визначила серія післяматчевих одинадцятиметрових ударів. Результат зустрічі 5:4 на користь «Надії».

Щиро вітаємо із професійним святому вчителів фізкультури, тренерів дитячої юнацької спортшколи, представників команд, федерацію футболу району і усіх, хто щоденно популяризує та пропагує здоровий спосіб життя. Робить так, щоб наші спортсмени постійно вдосконалювались, розвивались і могли себе зарекомендувати на різного рівня змаганнях.

Павло КОСТЮЧКО

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024