Усиновителів Локачинського району привітали зі святом

30 Вересня 2019, 09:01
1914

В останній день вересня, в День святих Віри, Надії, Любові та їх матері Софії відзначається День усиновлення в Україні.

День усиновлення – свято життєвої мудрості та щирості, розуміння та великої душі, любові та терпіння, – інформує служба у справах дітей Локачинської районної державної адміністрації.

Це надзвичайно тепле свято для всієї української громади, насамперед для батьків і дітей, які волею долі стали однією родиною. Усиновлення, встановлення опіки чи піклування, створення прийомної сім’ї, дитячого будинку сімейного типу – події великої ваги, прояв найкращих якостей людини, реалізація потреби у материнстві та батьківстві, виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування в сімейному оточенні та їх підготовка до самостійного життя.

На території Локачинського району проживає 5 сімей усиновителів, 1 прийомна сім’я, 1 дитячий будинок сімейного типу та 34 сім’ї опікунів та піклувальників, які виховують у своїх сім’ях дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Вітаємо з Днем усиновлення всіх, хто причетний до цього свята – усиновлювачів, прийомних батьків, батьків-вихователів, опікунів, піклувальників та дітей, які виховуються в цих родинах. Прийміть слова поваги і вдячності за подаровані дітям любов і турботу. Хай ростуть здоровими та успішними діти, щедрість та милосердя Ваших сердець примножується з кожним днем, а Віра, Надія і Любов завжди супроводжують по життю!

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром