Як жительці району вдалося відкрити власну піцерію

28 Вересня 2019, 12:36
Ольга Ліпчевська 6321
Ольга Ліпчевська

Жителька Локачинського району Ольга Ліпчевська започаткувала власну справу за сприяння служби зайнятості.

Про зазначену послугу служби зайнятості жінка дізналася із місцевих засобів масової інформації і відразу зацікавилася, – інформує Локачинська районна філія Волинського обласного центру зайнятості.

Перебуваючи на обліку в районній філії центру зайнятості вона відвідала семінар з орієнтації на підприємницьку діяльність «Як розпочати свій бізнес», де отримала інформацію про перспективи розвитку підприємництва в районі.

Читайте також: Назвали найбільш затребувані професії на Волині. СПИСОК.

Кар’єрний радник Iрина Киричук детально роз’яснила законодавчі аспекти започаткування бізнесу і ознайомила з поняттями бізнес-ідеї та бізнес-плану.

Профдіагностичне тестування ще раз підтвердило її готовність започаткувати власний бізнес. З вибором напрямку своєї підприємницької діяльності не вагалась, адже Ольга Ліпчевська вже мала досвід роботи кухонного робітника, тож вирішила відкрити кафе-піцерію.

Нагадаємо: Успіх завдяки наполегливості: як локачанка шукала роботу.

Все вдалося: сьогодні пані Ольга задоволена своїм бізнесом і вважає, що головне у професійному зростанні – не зупинятись на досягнутому та наполегливо боротись з труднощами, а служба зайнятості обов’язково підтримає професійну мрію.

Читайте: З безробітних – у бізнес-вумен: як локачанка започаткувала власну справу.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024