«Посадіть дітей в автокрісло» – новий флешмоб поліції Волині

02 Жовтня 2019, 13:22
880

Патрульна поліція Волинської області організувала флешмоб, метою якого є привернути увагу батьків до безпеки дітей під час поїздки в автомобілі.

Про це повідомляє пресслужба поліції.

«На цьому місці сидів 4-річний хлопчик. Очевидно, ви помітили, що тут відсутні автокрісло або бустер. І, очевидно, можете уявити, що пережила ця дитина, коли в їхній з батьком автомобіль в’їхав інший транспортний засіб. Усе відбулося в одну мить. Син з татом, як завжди, їхав у садочок. Але інший водій раптово вискочив на зустрічну смугу і протаранив автівку. Також вдарив ще один транспортний засіб. Хлопчик сидів усередині і плакав, він скаржився на біль голови. Щастя, що не постраждав сильніше, що не вилетів, що удар припав на протилежний бік автомобіля, а не той, де сиділа дитина.

Патрульні, які працювали на місці аварії, наголосили батькам, що дитину потрібно перевозити виключно в автокріслі. Ця автопригода спонукала нас запустити флешмоб у рамках комплексу заходів «Безпека дорожнього руху – це життя».

Ми віримо, що ви – свідомі батьки, тож продемонструйте це. Надсилайте нам фото своїх дітей в автокріслах з оригінальними підписами, розкажіть, що ви дбаєте про безпеку дітей, дайте поради іншим дорослим. Прийшов час ділитись добрим і позитивним досвідом, адже діти в автокріслах – це модно і круто!», – йдеться в повідомленні.

Флешмоб триватиме до 31 жовтня.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39