«Я вчилася в усіх: конкурентів, покупців, партнерів»: як локачанка стала власницею «Корчми»

03 Жовтня 2019, 09:59
Любов Бугайчук 3877
Любов Бугайчук

Локачанка Любов Бугайчук раніше працювала адміністратором у барі «Корчма», що у райцентрі, а коли власник захотів продати приміщення – вирішила вести справу самостійно.

Бар що в Локачах, відомий не тільки в районі – пообідати радо заїжджають і гості селища, – пише Локачинська районна філія Волинського обласного центру зайнятості.

Молода бізнесвумен майстерно створила затишок та домашню атмосферу, а українського колориту додають традиційні страви, які у більшості готує сама ж пані Любов.

Читайте також: Назвали найбільш затребувані професії на Волині. СПИСОК.

Любов Бугайчук раніше працювала адміністратором у цьому закладі, а коли власник вирішив продати приміщення – вирішила вести справу самостійно.

«Та не все було так просто, [оч ця справа мені й до душі, та основною причиною успіху стало те, що я постійно вчилась. Вчитися доводилось у всіх: конкурентів, покупців, партнерів, бо завжди є щось нове, чого ти ще не знаєш», – говорить власниця.

Свою діяльність підприємиця провадить понад два роки. На сьогодні уже створила два нових робочих місця, активно співпрацює з районною службою зайнятості щодо добору кандидатів.

Нагадаємо: Успіх завдяки наполегливості: як локачанка шукала роботу.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024