У Локачах посвятили першокласників в юні музиканти

05 Жовтня 2019, 11:25
1155

У Локачинській дитячій музичній школі пройшов захід присвячений музиці.

За доброю традицією, в цей день школа посвячує першокласників в юні музиканти, – інформує Локачинська дитяча музична школа.

Концертна програма, як завжди була різноманітною. В ній звучали класичні та сучасні твори, народні мелодії та пісні. Свято підготували учні молодших класів. Та і першокласники показали чого вони навчилися всього за один місяць, відгадали всі музичні загадки.

Вже стало доброю традицією, що поряд з юними музикантами в концертній програмі беруть участь викладачі школи.

Фіналом свята були вітальні побажання батькам, учням та викладачам школи від директорки школи Кревської О.М. та головної спеціалістки сектору культури Локачинської РДА Гнаткевич О.П., яка і висловила приємні слова в адресу викладацького складу:

«це справжнє свято душі, отримала безліч позитивних емоцій! Я розумію настільки важливо дитину залучати до мистецтва, прививати їй естетичний смак, розуміти та любити прекрасне. Шановні викладачі, ви робите велику справу, свій чудовий, багатогранний світ відкриваєте учням. Бажаю, щоб музика назавжди залишалася супутницею вашого життя. Нехай вона надихає та окриляє Вас, додає життєвої наснаги та позитивних емоцій!», – завершила вона.











 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024