Як вітали освітян Локачинського району із професійним святом. ФОТО

06 Жовтня 2019, 11:00
3177

У Локачах організували святкування для педагогічних працівників району з нагоди Дня вчителя.

Захід пройшов 3 жовтня, у малій залі райдержадміністрації, – інформує сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики райдержадміністрації

Cвято розпочалось поезією–присвятою «Вчителю» у виконанні авторки-поетеси, керівниці літературної студії «Локація» районного Будинку школяра Валентини Штинько:

«Та лиш з роками цю красу збагнем І вдячності слова в листах напишем. Бо треба літ здолати висоту, Щоб осягнуть душі твоєї небо. І я вертаю знов по доброту, Мій мудрочолий Вчителю, до тебе».

Під звуки чарівної мелодії пісні «Вчителько моя» найменші школярі вручили усім присутнім квіти від депутата Волинської обласної ради Михайла Скопюка.

Слова вітань і вдячності за нелегку щоденну працю висловлювали керівникам освітніх та дошкільних навчальних закладів, вчителям та вихователям шкіл та дитсадків району голова райдержадміністрації Віктор Дудечко, депутат Волинської обласної ради Михайло Скопюк, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Олексій Комар.

«Професія педагога є, мабуть, найкращим індикатором на щирість, людяність, доброту та професіоналізм. Щоденна зустріч з дітьми, які, як губки вбирають нові знання, щирі емоції та любов вашого великого серця та взамін сповнюють вас юнацьким максималіз, любов’ю та повагою своїх вихованців», – відзначив Віктор Дудечко, який побажав усім міцного здоров’я, миру, творчого натхнення, мудрості і впевненості у завтрашньому дні.

Очільник району вручив відзнаку Міністерства освіти України «Відмінник освіти» вчительці ОПЗ НВК «Локачинська ЗОШ І-ІІІ ст. – гімназія» Ірині Романівні Киричук та подяки голови райдержадміністрації за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди 60-річного ювілею.

Володимиру Борисовичу Бугаєву – вчителю географії опорного навчального закладу «Навчально-виховний комплекс «Локачинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – гімназія»,

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди професійного свята – Дня працівників освіти Оксані Валеріївні Зінчук – практичній психологині Локачинського дошкільного навчального закладу, Лідії Олександрівні Стрільчук – вчительці історії загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів села Замличі Локачинського району.

[img]6_osvitiani5.jpg[/img

]Оголосили Подяку голови районної ради:

з нагоди відзначення Дня працівників освіти Наталії Дмитрівні Матвіюк – вчительці географії ЗОШ І-ІІІ ступенів села Старий Загорів;

Тетяні Василівні Трачук – виконуючій обов’язки завідувача Дорогиничівської філії І ступеня ОНЗ «Локачинська ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія»;

Валентині Тихонівні Мазурчук – виховательці Старозагорівського ДНЗ за заслуги в реалізації державної політики в галузі освіти, вагомий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління.

Змістовну вітальну програму підготували для своїх вчителів вихованці та викладачі районного будинку школяра та митці районного будинку культури. Щирими оплесками дякували присутні Сергію Стасюку та Богданці Крутій.


 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024