У Локачах говорили про ямковість доріг

22 Жовтня 2019, 10:40
1964

Керівництво Локачинського відділення поліції провело зустріч із представниками Локачинської дорожньої дільниці філії Горохівського автодору.

Захід пройшов в рамках проведення профілактичного місячника спрямованого на зниження аварійності на автошляхах, – інформує Локачинське відділення поліції ГУНП у Волинській області.

В ході робочої наради проаналізували стан автошляхів на території Локачинського району та обговорили питання вжиття заходів щодо поліпшення дорожнього покриття та усунення ямковості на проблемних ділянках автошляхів.

окрема, керуючись ст. 27 ст. 52-1 Закону України «Про дорожній рух» правоохоронці передали представникам автодору вимоги про усунення ямковості на відповідних ділянках доріг.

На зустрічі обговорили співпрацю поліцейських та райавтодору під час осінньо-зимового періоду та контролю швидкісного режиму руху транспортних засобів на дорогах району.

У заходах взяли участь заступник начальника Локачинського відділення поліції Олександр Давидюк, інспектор сектору реагування патрульної поліції № 3 Локачинського відділення поліції Назар Юхимчук, начальник Локачинської дорожньої дільниці філії Горохівського автодору Василь Боярський.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024