Юній лучанці, батько якої загинув у ДТП біля Війниці, виповниться дев'ять років

14 Листопада 2019, 10:10
1306

Дев'ять років незабаром виповниться лучанці Юлічці Циплюк, ще одній іменинниці із числа діток Небесного Легіону.

Лихо спіткало чоловіка на рідній Волині. Аби відзначити у родинному колі другий День народження середнього сина Олександра (двоє чудових дівчаток Оксана та Юля – доньки Миколи від першого шлюбу; у другому ж шлюбі Микола встиг нажити двох маленьких козаків та виховував доньку дружини від першого шлюбу – Олену), батьки з Оленкою та хлопчиками направилися з Володимира-Волинського, де мешкали уже два роки, до Луцька.

Страшна автокатастрофа 16 грудня 2017 року поблизу Війниці забрала життя матері цих діток Ольги, а чоловік та діти потрапили до реанімації. За життя Миколи довгий час боролися лікарі, на його потреби кров здали понад півсотні бійців 14-тої бригади, та врятувати багатодітного батька так і не вдалося, і 23 грудня того ж року чоловік помер.

Його донечка Юля зараз ходить до 3 класу однієї із Луцьких шкіл. Любить фізкультуру, музику та ритміку бо на них можна рухатись і непотрібно сидіти за партою.

А ще, як каже сама іменинниця, у неї найкраща вчителька у світі:

    «Я беру приклад зі своєї вчительки Ірини Василівни. Не знаю, як вона з усіма нами справляється. Я стараюсь теж бути лідером щоб мене всі слухали».

Іменинниця наслідує також і свою старшу сестру, відвідуючи творчу студію Наталії Журавльової. Їй там дуже цікаво, заняття направленні на соціальну активність підопічних, а тому додають впевненості вільно спілкуватися з однолітками і не тільки, не боятися публічних виступів. А це уже неабиякий плюс на шляху до успішної кар’єри.

У майбутньому Юля хоче стати поліцейським, каже: «Ну, принаймі, поки що».

Цьогоріч дівчинка була в Австрії, це її перша подорож за кордон. Про враження розповідає:

«Там ми були у таборі. Було дуже цікаво розваги та ігри та й сама дорога усе незвично. Я дуже переживала, але усе пройшло на ура. Я бачила найвищий водоспад в Європі, національний парк Гоге Тауерн. Сподобалася поїздка в аквапарк, у музей лиж, в гори і до спортивної арени, до замку Гельбрун, водні ігри та походи і ще багато інших цікавинок.

Юлічка любить дивитися мультики де є тваринки. Адже вони такі миленькі. Вдома у них є хом’ячок та маленькі рибки в акваріумі.

Матуся дівчинки, Анна Петрівна, є для доні справжнім прикладом життєвої сили та витримки, мужності та оптимізму. Вона одна виховувала своїх донечок майже з пелюшок і завжди намагалася дати їм усе необхідне, аби її красуні не були гіршими від інших діток, аби вчилися гарно у школі та займалися у позашкільних гуртках. Анна сама є творчою особистістю, тому привчає до творчості й дівчаток.

Юля зі своєю старшою сестричкою Оксаною, у свою чергу, підтримують неньку, прибирають у дитячій кімнаті, миють посуд, завжди намагаються самостійно повчити уроки, аби матуся, коли прийде з роботи, могла відпочити.

Донечка розповідає:

    «Мама каже, що ми її помічниці. Поки вона на роботі покладається на нас, щоб хатня робота була зроблена. Звичайно, ми ж діти, буває іноді заграємось, щось забудемо, а то і просто лінуємось. Хоча, зазвичай, намагаємось маму не засмучувати, бути дружніми, не сваритися. Мама завжди нас вчить, що ми маємо бути подругами та підтримувати одна одну».

Мама Анна додає, що вона отримує частину пенсії по втраті годувальника, тому необхідним намагається дітей забезпечити сама. Проте є речі, фінансів на які завжди бракує. Тому мама буде вдячна за будь-який сюрприз, листівочку чи корисну річ, подаровану її красуні.

Зробити сюрприз дівчині може кожен, привітавши її з Днем народження на свій розсуд.

Контактний номер: 0509734484 та 0989481450.

Юля Липлюк невдовзі 9 років ( 16 листопада)

Місто: Луцьк.

Зріст: 134; Розмір взуття: 32.

Подарунок до ДН: будь-який сюрприз на ваш розсуд.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром