На заправці у Крухиничах гасили умовну «пожежу».ФОТО

16 Листопада 2019, 11:24
2236

Працівники 15 державної пожежно-рятувальної частини селища Локачі провели тактико-спеціальне навчання в селі Крухиничі на території автозаправній станції з відпрацюванням взаємодії служб району.

За легендою, виникла пожежа роздавальної колонки з дизельним пальним, під час горіння можливий розлив нафтопродуктів, – інформує Управління ДСНС України у Волинській області.

Керівництво об’єкту повідомило про подію за номером «101», члени добровільної пожежної дружини об’єкту приступили до гасіння первинними засобами пожежогасіння та розпочали евакуацію людей та автомобілів з території автозаправки.

Читайте також: У Козлові побували рятувальники.

По прибуттю на місце умовної пожежі, рятувальники в тепловідбивних костюмах подали пінний ствол на гасіння нафтопродуктів та водяний ствол на захист сусідньої колонки та будівлі операторської. Умовну пожежу успішно ліквідовано.

Нагадаємо: На Локачинщині через пожежу загинув пенсіонер.

До проведення навчань залучались 1 відділення та резерв часини, поліція, РЕМ, швидка, в ході чого провели знеструмлення електроенергії та забезпечено охорону громадського порядку силами працівників поліції.





 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024