У селах Замличі та Залужне рятувальники провели навчання з пожежної безпеки взимку

20 Листопада 2019, 11:23
2224

Для запобігання пожежам в житловому секторі у осінньо-зимовий період через порушення правил експлуатації пічного опалення та електричних приладів, рятувальники Волині проводить навчання громадян правилам безпеки життєдіяльності.

Про це повідомили в управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у Волинській області.

Зокрема, фахівці Локачинського районного сектору Управління ДСНС області спільно із сільським головою Замличівської сільської ради серед жителів сіл Замличі та Залужне Локачинського району провели інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо дотримання громадянами правил пожежної безпеки в побуті, а співробітники Старовижівського районного сектору – у селищі Стара Вижівка відповідно.

Особливу увагу під час відпрацювання приділили одиноким громадянам та людям, що перебувають під наглядом соціальних служб, де нагадали про основні правила користуванням пічним опаленням в опалювальний період та дотримання правил безпеки під час користування обігрівальними приладами.

Також рятувальники відвідали Замличівський заклад дошкільної освіти, в якому розповіли дітлахам, що необхідно робити, аби не виникла пожежа і нагадали малечі про небезпеку перебування на водоймах взимку.

Громадянам вручили пам’ятки та оновили інформаційні стенди «101 інформує» на різних об'єктах населених пунктів. Під час профілактичного заходу рятувальники перевірили стан утримання засобів протипожежного водопостачання – водонапірних веж, штучних та природних водойм у цих населених пунктах.




Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024