У Локачах підсумували успіхи проєктів «Територія майстерності» та «Успішна громада»

26 Листопада 2019, 12:54
1449

У Локачинській філії центру зайнятості відбулась зустріч за круглим столом на тему: «Досягти успіху можна тоді, коли ти не сидиш на місці», на  якій підвели підсумки проєктів «Територія майстерності» та «Успішна громада».

Захід відбувся за участю представників влади, агропромислового комплексу, виробників сільськогосподарської продукції та активних учасників з числа безробітних, – повідомляє Локачинська районна філія Волинського обласного центру зайнятості.

Зустріч розпочав директор районної філії обласного центру зайнятості Олександр Ребрук, який повідомив присутнім мету та ідею проєктів – на вимогу часу готувати кваліфікованих фахівців, які чесною і гідною працею забезпечать матеріальний добробут своїм сім’ям та виведуть власні господарства на якісно новий рівень розвитку.

Читайте також: Кабмін звільняє понад 18 тисяч чиновників райдержадміністрацій.

Фахівцям центру зайнятості приємно було почути схвальні відгуки від присутніх про нове, сучасне обличчя служби зайнятості. Вони підкреслили, що діяльність служби зайнятості в плані соціального захисту населення є дійсно ефективною. Це відчувають роботодавці і безробітні.

Слово мали соціальні партнери – відділ агропромислового розвитку Локачинської райдержадміністрації, Локачинська філія Оваднівського професійного ліцею, Локачинське об’єднане управління Пенсійного фонду України Волинської області.

Нагадаємо: Назвали найбільш затребувані професії на Волині.

Поділилися досвідом успішного господарювання знаний у районі виноградар Григорій Новосад та бджоляр Сергій Андрійчук. Вони закликали не боятись труднощів, вивчати кон'юнктуру ринку, відкривати власний бізнес та отримувати достойний результат.

На завершення усі присутні взяли участь у майстер-класі, який провела Аліна Фордюк.

Читайте також: У Локачах нагородили найактивніших працедавців району.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024