У Манькові відремонтували дитсадок

27 Листопада 2019, 14:45
1500

У Маньківському дитсадку були проблеми з харчоблоком, а обладнання більш як 20 років не замінювали, капітальний ремонт робили ще давніше.

Крім того, тут ще потребувала ремонту котельня, а комин треба було замінити – за час експлуатації труба зіржавіла до дірок, – повідомляє народний депутат Вячеслав Рубльов.

Відремонтувати харчоблок ми планували ще на початку 2019 року. Проте бюджет Волині був заблокований, тому роботи трохи затягнулися в часі.

А за кошти соцеконому в дитсадку відремонтувати котельню. На це в держбюджеті передбачили 200 тисяч гривень. Щоправда, попри те, що ремонт уже провели, коштів на це ще в Міністерстві не виділили.

Також, Налагодили водопостачання у селі Цевеличі. Трубопровід в селі провели ще за радянської влади, щоправда, аби як. Трубу поклали простісінько посередині центральної вулиці, то ж, можна сказати, що її зруйнували автомобілі. О

станні кілька років пориви води траплялися щомісяця кілька разів, а замінювати і ремонтувати місцевим жителям доводилося власним коштом. Спільно з депутатами обласної ради знайшли гроші на це в бюджеті та замінили 1,5 кілометри трубопроводу.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром