У Локачах обговорювали стан виробничого травматизму на території району

28 Листопада 2019, 10:40
889

У Локачах провели нараду з керівниками та інженерами з охорони праці підприємств з питань профілактики виробничого травматизму на підприємствах  району.

Захід організували за ініціативою Володимир-Волинського відділення та за участю першої заступниці голови райдержадміністрації Наталії Сафронової, начальника Володимир-Волинського відділення управління виконавчої дирекції Фонду у Волинській області Григорія Цаль-Цалка, страхового експерта Анатолія Ляшука, заступника начальника відділу профілактики страхових випадків-головного страхового експерта з охорони праці управління виконавчої дирекції Фонду Володимира Євпака, – інформує сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики райдержадміністрації.

У форматі «круглого столу» учасники наради обговорили стан виробничого травматизму за 10 місяців 2019 року. Представниками Фонду надали роз’яснення щодо нового Порядку розслідування нещасних випадків на виробництві, а також наголосили на контролі проведення медоглядів працівників певних категорій для своєчасного виявлення ранніх ознак професійних захворювань.

Читайте також: Як працює управління соціального захисту населення райдержадміністраці у Локачах.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром