Музей сучасного українського мистецтва Корсаків запрошує на виставку LYSISTRATA

17 Грудня 2019, 16:02
586

В останній місяць року Музей сучасного українського мистецтва Корсаків презентує відвідувачам грандіозну виставку унікальної художниці  – Ніни Мурашкіної

Вона творить  у стилі синтетичного міксу на основі класичної художньої освіти, з поєднанням декоративного живопису, кічу, наїву, магічного символізму та contemporary art, повідомляють у мізеї

Головною темою її картин, колажів, ready-made об’єктів та інсталяцій завжди є еротична магія жіночності у її глибинних та хворобливих проявах. Майже у всіх творах головною героїнею є сама авторка.

Відкриття виставки Ніни Мурашкіної LYSISTRATA у Музеї Корсаків відбудеться 20 грудня о 17:00. Вхід у день відкриття вільний.

До слова, Ніна Мурашкіна народилася у місті Донецьку, у родині інженерів. Контраст між сірою буденністю шахтарського міста на зламі епох та екзальтованим родинним оточенням залишив свій відбиток у свідомості майбутньої художниці.

Наразі Ніна Мурашкіна є однією з найвідоміших сучасних українських художниць в Україні і світі. Її роботи експонуються з 1999 року. Ніна Мурашкіна є учасницею великої кількості виставок в Україні та за кордоном. Твори знаходяться у приватних колекціях України, Австрії, Польщі, Росії, США, Франції, Японії, Німеччини, Канади, Іспанії, Італії, Чехії, Бельгії, Китаю.

Читайте також: Яровиця дарує знижки до року білої миші

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024