Школярів району запрошують до Всеукраїнської Премії «Диво-дитина»

29 Грудня 2019, 15:55
Школярів Маневиччини запрошують до Всеукраїнської Премії «Диво-дитина» 940
Школярів Маневиччини запрошують до Всеукраїнської Премії «Диво-дитина»

У травні 2020 року Всеукраїнська премія «Диво-Дитина» 12-ий рік поспіль буде нагороджувати найталановитіших дітей України.

Щороку визначають найобдарованіших представників молодого покоління, надаючи їм звання «Дитина року». Кожен рік участь у премії беруть близько 3000 талановитих та обдарованих дітей з усіх областей України.

Щоб здобути премію «Диво-Дитина» запрошують дітей віком від 4 до 13 років (включно), які мають досягнення або відкриття у науко-технічній сфері, переможці та призери обласних, республіканських і міжнародних інтелектуальних ігор, шкільних олімпіад, спортивних або творчих змагань, фестивалів та конкурсів, діти, що зробили героїчний вчинок, а також мають феноменальну інтуїцію та пам’ять, володіють даром передбачення або чутливістю до енергетики та іншого.

Премію вручають на основі експертної оцінки та за встановленими номінаціями дітям, які мають досягнення у науці, спорті, мистецтві; володіють унікальними розумовими або фізичними здібностями; дітям-рятівникам.

Номінації премії: «Найрозумніша дитина», «Найспортивніша дитина», «Най творча дитина», «Найдивовижніша дитина», «Найгероїчніша дитина».

Для участі у конкурсі необхідно подати наступні документи: 

  • Анкету учасника з фото, анкету можна завантажити на сайті Премії, за цим посиланням
  • Копії документів що підтверджують досягнення учасника (грамоти, дипломи, фото, статті з преси, відео/аудіо записи, сертифікати, тощо)
  • Копію свідоцтва про народження. 

В анкеті учасника обов'язково потрібно зазначити номінацію в якій має взяти участь дитина. Участь відразу в декількох номінаціях, не допускають. Документи необхідно відправляти за адресою: Україна, 03186 місто Київ, вулиця Авіаконструктора Антонова 5-б, офіс 712, ТОВ «Премія «Диво-дитина».

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024