У Війницькій ОТГ відкрили дитсадок

30 Грудня 2019, 11:08
1376

У селі Бегета Війницької ОТГ відкрили довогоочікуваний дитячий садок. 

Відкриття відбулось 27 грудня, яке стало приємним новорічним подарунком для найменших жителів сіл Бегета та Міжлісся. Про це інформують у Війницькій громаді.

З ініціативи жителів сіл Бегета, Міжлісся,  депутата Війницької сільської ради Ірини Сак та за підтримки народного депутата України Ігоря Гузя у цьому році проведели капітальний ремонт приміщення ДНЗ «Пізнайко» у Бегеті.

Читайте також: Що подарували Війницькому дитсадку напередодні Нового Року.

Світлий, чистий, теплий, затишний заклад зустрів маленьких дошкільнят на новорічному святі з турботливими вихователями та ще й недалеко від дому.

Віднині в закладі функціонуватиме одна різновікова група дітей дошкільного віку з короткотривалим перебуванням.

Читайте також: У Війницькому дитсадкові встановили твердопаливний котел.

На відкриття дитсадка завітали сільський голова Сергій Вербицький, начальниця гуманітарного відділу Оксана Дмитрук, в.о. старости Юрій Ковальчук, які презентували малятам конструктор та м’ячі для дозвілля; помічник народного депутата України Ігоря Гузя Андрій Бокоч, який подарував дитячі стільчики, іграшкові конструктори, м'які пазли, а також вручив новорічні подарунки від депутата Волинської обласної ради Валентина Кошельникова.

Слова вдячності прозвучали від батьків в особі голови фермерського господарства Віти Хлопцевої, яка подарувала малятам солодощі на новорічне свято.


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024