У Локачах обговорили, як покращити безпеку на дорогах району

01 Січня 2020, 09:55
766

На нараді за участі профільних служб району обговорили питання забезпечення безпеки та вжиття заходів щодо запобігання надзвичайних ситуацій на автошляхах району у разі погіршення погодних умов.

Як зазначалося в районі ситуація стабільна та контрольована, всі заклади  соціальної сфери працюють в нормальному режимі, на автошляхах працює дорожня служба. Про це повідомляє сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики райдержадмінстрації.

Зокрема, як повідомив начальник районного відділу УДСНС України у Волинській області Руслан Лишук сніговий покрив наразі незначний. Разом з тим, на дорогах загального користування працює дорожня служба та спеціальна техніка, що здійснює посипання піщано-сольовою сумішшю задля уникнення на дорогах ожеледиці..

«Надзвичайно важливо бути готовим до будь-яких погіршень погодних умов в районі, адже набагато легше оперативно спрацювати під час негоди, аніж потім ліквідовувати наслідки, які вона завдасть. Саме тому всі служби району повинні максимально зосередитись на цьому питанні у зимовий період 2019-2020 року», – наголосила Наталія Сафронова

За результатами наради дано доручення тримати на контролі забезпечення стабільності роботи закладів соціальної сфери, а також посилити інформаційно – роз’яснювальну роботу серед власників автотранспорту щодо заміни шин та дотримання правил дорожнього руху. 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024