ТОП-6 найпопулярніших статей на Район.Локачі, які має прочитати кожен

07 Січня 2020, 14:40
2162

Сонячні батареї, переїзд з Луганщини у Локачі, будні професійного шеф-кухаря, солідний ювілей баяніста зі Старого Загорова, дружба сімей, яка тримає вже 45 років та історія жінки, яка виховала дев'ять не рідних дітей – це все те, що читали найбільше у 2019 році.

Ці статті стали найпопулярнішими на Район.Локачі не даремно, адже саме їх обрали жителі нашого району, читаючи найбільше. 

Локачі: приватний нотаріус Ігор Дильний розповів, чому вигідно інвестувати кошти у сонячні батареї

Приватний нотаріус Ігор Дильний, розповів , що таке відновлювальна енергетика і про те, як на цьому нині можна заробляти. Чоловік – один із тих, хто вже відчув переваги таких технологій. В квітні на своїй присадибній ділянці він облаштував 117 фотомодулів загальною потужністю 30 кіловат.

Узагалі, наш район, у порівнянні із сусідніми, не пасе задніх за кількістю домашніх сонячних електростанцій. Зокрема, по одній такій вже з’явилося у Старому та Новому Загорові і Хорові, три – у Павловичах, чотири – в Крухиничах та близько десяти СЕС до кінця цього року планується ввести в дію в райцентрі.

 

Жителька Луганщини покинула рідне місто заради коханого з Локач

Юлія Бобришева, яка ще донедавна мешкала у місті Щастя, переїхати на Волинь підштовхнув не страх війни, а справжнє кохання.

Зі своєю другою половинкою – локачанином Андрієм Янчуком, який тоді (в 2017 році) служив за контрактом на Луганщині, жінка познайомилась зовсім випадково – в таксі. Розговорились, потім посиділи в кафе – так поступово й зав’язались відносини. Їм було добре разом попри все. Та невдовзі штатного військового, як то часто буває cеред людей цієї професії, переводять в інше місто (у Вінницю). А перед його обраницею постає непростий вибір.

Холопичі: шеф-кухар «Гарної Ресторації» роповів про робочі будні

Володимир Юрін працював у «Гарній Ресторації», яка розташована у Холопичах. Шеф-кухар ресторану – не просто «головний по кухні, бо саме від нього залежить головний успіх закладу.

Володимир також працював у «Фелічіті» та «Стоп-кадрі».

Пів століття з баяном в руках і піснею в серці – директор будинку культури села Старий Загорів відзначив поважний професійний ювілей

Досвідченого культпрацівника, справжнього корифея вокальної творчості Василя Петровича Шажка в нашому районі знають, як щиру і талановиту людину.

За п’ятдесят років, що працює у цій сфері, зумів прищепити любов до пісні та народних традицій не одному поколінню односельців, створити самобутні художні колективи, які виступали навіть за кордоном. 

Локачі: історія дружби між чотирма сім'ями, яка триває уже 45 років

Всі чотири подружжя, а це – Ольгу та Володимира Калишів, Антоніну та Олексія Камлочуків, Галину і Леоніда Дородних, Катерину та Володимира Царуків – доля звела у Локачах. Вони, будучи економістами, педагогами, лікарями, приїхали в селище хто звідки.

 

Ніна Гапяк з Озютич, яка виховувала вісім нерідних дітей, відсвяткувала поважний ювілей.

Кажуть, що людина приходить у цей світ, щоб виконати свою місію. У Ніни Гапяк з Озютич, про народження якої зірка в небі сповістила 85 років тому, вона особлива. Бо ж не кожен зважиться вийти заміж за чоловіка-інваліда, на руках у якого після смерті дружини залишилося восьмеро дітей.

А Ніна Степанівна таке рішення у свої 36 років прийняла свідомо. І ні про що не шкодує, бо разом із чоловіком виховала чудових дітей, поставила всіх на ноги, віддаючи всю свою материнську любов, турботу і ласку.


 

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024