У Локачах відзначили День Соборності та вручили подяки

22 Січня 2020, 16:31
1043

У районній книгозбірні пройшла година державності «Соборність у наших серцях», яку підготували працівники центральної районної бібліотеки та районного будинку культури.

Захід відбувся 22 січня. Про це повідомляє Локачинська центральна районна бібліотека.

На захід завітали голова районної державної адміністрації Віктор Дудечко, перша заступниця голови РДА Наталія Сафронова та представники організацій, установ селища.

Читайте також: Як відзначатимуть День Соборності України у Локачинському районі.

Ведучі Ганна Марчак та Анатолій Гніровський розповіли про те, який довгий і кривавий шлях пройшов український народ, щоб здобути волю, соборність і незалежність української держави. Безпека, людська гідність, єдність нації, правда, свобода й незалежність – ось які цінності, що боронять і сьогодні українці.

Читайте також: Для локачинських дітей – «Новий рік дарує казку».

З вітальною промовою виступив голова Локачинської РДА Віктор Дудечко та вручив завідувачу сектором культури РДА Руслану Дудіку, завідувачу Локачинської філії Оваднівського професійного ліцею Леоніду Гомону Подяки голови за сприяння зміцненню патріотичного духу в суспільстві та з нагоди Дня Соборності України.

Читайте також: У Локачах – «Книжкова заметіль».

Учасники заходу переглянули історичне відео «Злука. День Соборності України».

Читайте також: Для бібліотек Війницької ОТГ провели практикум.

Під час години державності прозвучали патріотичні пісні у виконанні народного гурту козацької пісні «Заграва» районного будинку культури. В читальному залі для відвідувачів представили книжкову виставку «Соборність України – основа державності».

Читайте також: Яким було дитяче чаювання у Локачах та Локачинська бібліотека долучилася до Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства».


 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024