Жителів району просять підписати петицію, аби відремонтували дорогу Локачі – Горохів

29 Січня 2020, 15:00
6779

Місцеві жителі вкотре просять відремонтувати дорогу Локачі – Горохів. 

Цього разу створили петицію на сайті Єдина система місцевих петицій.

Подаємо текст петиції без змін: 

«Звертаємось до Вас з проханням здійснити ремонт автомобільної дороги Т 0311 (Седлище — Камінь-Каширський — Ковель — Колодяжне — Купичів — Локачі — Скобелка) на відрізку Локачі - Привітне – Скобелка, який сполучає райцентри Локачі і Горохів.

Капітальний ремонт дороги не проводився багато років. Стан дорожнього покриття на цьому відрізку дороги знаходиться в критичному стані з непроїзними ділянками, які не підлягають ямковому ремонту. Найгірша ситуація в межах сіл Привітне, Колпитів, Озерці.

Такий стан дороги ставить під загрозу людське життя та здоров’я, збільшуючи кількість дорожньо-транспортних пригод. Неможливість врегулювання даної проблеми на місці призводить до зростання соціальної напруги та акцій протесту.

Враховуючи соціальну значимість порушеного питання, сподіваємося на Вашу підтримку та сприяння у вирішенні цієї проблеми», – йдеться у петиції. 

Проголосувати за ремонт дороги можна ТУТ

Поки зібрали лише 15 підписів з 1000. 

Нагааємо, що до депутата Михайла Скопюка повторно звернулися мешканці сіл Привітне, Колпитів і прилеглих до них Білопіль та Коритниці щодо ремонту дороги Локачі – Горохів. Пізніше, служба автомобільних доріг у Волинській області розглянула повторний запит депутата обласної ради Михайла Скопюка щодо ремонту дороги Локачі – Горохів.

Читайте також: «Яма на ямі», або дорога Локачі-Горохів давно потребує ремонту. та Мешканці сіл вкотре просять провести ремонт дороги Локачі – Горохів.

Коментарі
30 Січня 2020, 12:28
https://drive.google.com/open?id=1-xiXktky8F_9SUi7AUrDouC9FjJNXQeZ - інструкція для тих хто бажає підписати.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024