Судили уродженця Привітного, який самовільно залишив військову частину

01 Лютого 2020, 14:35
2377

Уродженця Привітного, який перебував на службі за контрактом Збройних Сил України, самовільно залишив військову частину. 

Чоловік перебував поза межами військової частини близько місяця. Про це йдеться у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Після чого повернувся до розташування військової частини А2117 та приступив до виконання своїх службових обов`язків, чим вчинив самовільне залишення військової частини військовослужбовцем, вчинене в умовах особливого періоду, крім воєнного стану.

Читайте також: Уродженка Маркович викрала з сумки іншої жінки 4 тисячі гривень.

Під час засідання він щиро розкаявся у вчиненому, просив суворо не карати та не позбавляти волі.

Чоловіка визнали винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст. 407 КК України та призначили йому покарання у вигляді 3 років позбавлення волі.

Читайте також: Судили водія, який не впорався з керуванням на автодорозі Локачі – Старий Загорів та Судили неповнолітнього жителя Локачинщини, який викрав велосипед.

На підставі ст.75 КК України засудженого звільнили від відбування призначеного покарання з випробуванням. Іспитовий термін випробування встановити строком у 2 (два) роки.

На підставі ч.1, ч.3 ст.76 КК України під час відбуття іспитового строку, засудженний повинен періодично з`являтися для реєстрації до командира військової частини за місцем проходження служби, повідомляти командира військової частини за місцем проходження військової служби про зміну місця проживання, роботи або навчання.

Читайте також: Покарали чоловіка, якого впіймали поблизу Холопич з фальшивим водійським посвідченням та Линів: чоловік придбав та зберігав наркотики у власній домівці.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024