Хто вирвався у лідери футзальної першості на кубок Локачинської районної газети «Селянське життя»

08 Лютого 2020, 10:01
2720

Вже вдруге поспіль проводиться першість району з футзалу на Кубок районної газети «Селянське життя».

Оганізовують цей турнір місцева Федерація футболу спільно із редакцією газети.

Чемпіонат розпочався 26 січня. У ньому виявили бажання прийняти участь вісім футзальних колективів: «Надія» (Хорів), ФК «Луга» (Козлів), «ЛК» (Локачі), ФК «Здоров’я» (Локачі), ФК «Коритниця», ФК «Кремеш», ФК «Холопичі» та ФК «Штурм» (Березовичі).

Слід відмітити, що цьогоріч усі ігри відбуваються на базі спортивних залів загальноосвітніх шкіл сіл Маньків та Колпитів.

Читайте також: Стартувала першість району з футзалу на Кубок газети «Селянське життя».

Проходять вони у три тури. Третій – заключний етап першості, планується провести 9 лютого в Колпитові, де зустрінуться усі учасники змагань. Там і буде визначено володаря Кубка та призерів. Станом на 3 лютого у трійці лідерів – ФК «Луга» (Козлів), ФК «Кремеш» та ФК «Здоров’я» (Локачі), проте у інших команд ще є можливість змінити ситуацію.

Читайте також: Березовичівська команда з футзалу виборола «Кубок 19 округу» та Кому вручили кубок першості Затурцівської ОТГ з футзалу.

Церемонія нагородження переможців відбудеться за участі редакторки районної газети «Селянське життя» Ірини Романюк, депутата обласної ради Михайла Скопюка та голови федерації футболу Локачинського району Віктора Гошія. Організатори змагань бажають учасникам першості драйвових протистоянь, везіння і спортивного азарту.

Читайте також: Березовичівські школярі вибороли друге місце на змаганнях з футзалу та Локачинські копи взяли участь у відбірковому турнірі Чемпіонату з футзалу.

Павло КОСТЮЧКО

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024