Судили уродженку Затурець, яка викрала м'ясо та памперси у гіпермаркеті

09 Лютого 2020, 09:43
1809

Судили уродженку Затурець, яка викрала з гіпермаркету «Там Там» два поліетиленових упакування з дитячими підгузками загальна вартість яких склала 409 гривень та поліетиленовий пакет з м`ясом свинної шиї, вагою 450 грам, вартістю 40 гривень.

Речі помістила до багажного відділення дитячого візка. Про це йдеться у Єдиному державному реєстрі судових рішень. 

Жінка направилась до виходу з гіпермаркету, минувши перед цим касову зону, умисно не розрахувавшись за прихований у дитячому візку товар, але її зупинили з викраденим майном співробітники охорони гіпермаркету.

Читайте також: Житель району викрав 580 кілограмів качанів кукурудзи.

Таким чином, підсудна вчинила кримінальне правопорушення, передбачене частиною 2 статті 15, частиною1 статті 185 КК України.

У вчиненому щиро розкаялася та просила суворо її не карати.

Читайте також: Житель Локачинського району заборгував 52 тисячі гривень аліментів та чоловіка, який заборгував 14 тисяч аліментів

Призначаючи покарання обвинуваченій, суд врахував інформацію про стан її здоров`я, жінка не перебуває на обліку у лікарів нарколога і психіатра та за допомогою до них не зверталася, відомості про те, що вона, вину визнала повністю, щиро розкаялася у вчиненому, має постійне місце проживання, на утриманні знаходиться малолітня дитина, представник потерпілого у своїй заяві претензій матеріального та морального характеру до обвинуваченого не має, не настоював на суворому її покаранні.

Читайте також: Уродженка Маркович викрала з сумки іншої жінки 4 тисячі гривень.

Жінку визнали винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 15 частиною 1 статті 185 КК України та призначити покарання у вигляді штрафу в розмірі 850 гривень.

Читайте також: Судили водія, який не впорався з керуванням на автодорозі Локачі – Старий Загорів та Покарали чоловіка, якого впіймали поблизу Холопич з фальшивим водійським посвідченням.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024