Судили жителя Локачинського району, який викрав бойлер у дитячому садку

11 Лютого 2020, 15:10
1469

Жителя Локачинського району, судили за крадіжку водонагрівача (бойлера) марки «Classic» об`ємом 80 літрів, вартість якого – 560 гривень.

Чоловік знаходячись у дошкільному навчальному закладі «Сонечко», що в селі Купичів Турійського району Волинської області, викрав належний Купичівській сільській раді Турійського району водонагрівач. Про це йдеться у Єдиному державному реєстрі судових рішень. 

Злочин кваліфіковали за частиною першою статті 185 КК України, як таємне викрадення чужого майна (крадіжка).

Читайте також: Судили уродженку Затурець, яка викрала м'ясо та памперси у гіпермаркеті.

Між потерпілими та підсудним уклали угоду про примирення. Чоловік визнав, що скоїв злочин передбачений частиною першою статті 185 КК України і щиро розкаюється у вчиненому. Завдану потерпілому злочином майнову шкоду повністю відшкодували. 

Чоловіку призначили покарання у вигляді штрафу в розмірі п`ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 гривень.

Читайте також: Житель району викрав 580 кілограмів качанів кукурудзи.

Речові докази, а саме водонагрівач (бойлер) марки «Classic» об`ємом 80 літрів, який знаходиться на відповідальному зберіганні у представника потерпілого – повернути Купичівській сільській раді Турійського району Волинської області.

Читайте також: Житель Локачинського району заборгував 52 тисячі гривень аліментів та Судили уродженця Привітного, який самовільно залишив військову частину.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024