Син померлого атовця з Локачинського району, святкуватиме тринадцятий День Народження

12 Лютого 2020, 11:49
2713

Незабаром святкуватиме свій тринадцятий День народження син захисника України Олег Світлицький з Локачинського району.

Він є сином захисника України Олександра Світлицького, який став воїном-добровольцем у важкий для країни час.

Олександр поєднував у собі надзвичайну людську доброту та силу богатирського духу, сміливість та відвагу. Був переможцем різноманітних змагань з армрестлінгу, метання колоди, перетягування каната. Участь в антитерористичній операції помітно підірвала його здоров’я, загострилися проблеми із серцем. Воно у нього збільшилося майже утричі, тому боєць потребував термінової операції з пересадки серця.

Волонтери робили все для того, щоб знайти кошти на дороговартісну операцію за кордоном, однак боєць її так і не дочекався. Напівсиротами залишилися двоє дітей. Батько залишився для сина величезним авторитетом.

«Хочу вирости гідною людиною – таким, щоб тато, спостерігаючи з небес, міг би мною пишатися. Він був спортсменом і мав дуже багато медалей, дипломів, нагород; був для мене прикладом, тому без нього важко в моїх починаннях як спортсмена і взагалі в усьому», – розповідає хлопчина, котрий залишився без такої важливої підтримки.

Наш іменинник старанно навчається в 7 класі. З усіх предметів найбільше любить фізкультуру. Додатково відвідує футбольну секцію, де є капітаном команди юних чемпіонів. Мама Олега каже, що син дуже розвинений та всюди встигає. Відвідує музичну школу по класу гітари та бере участь в конкурсах.

Дякуючи проекту «Старший брат» та, зокрема, Сергію Ващуку, який ним опікується, почав захоплюватися історією середньовіччя, займатися лицарськими боями. Відвідує клуб середньовічного бою «Айна Бера» та бере участь у змаганнях, звідки привозить нагороди та призові місця з міжнародних змагань.

Олег, дякуючи волонтерам подорожував по багатьох країнах. Мрій у нього ще дуже багато: піднятись на Еверест та Ейфелеву вежу, подорожувати по світу, знайомитися з різними людьми і відвідувати цікаві місця, побувати у незвичайних, навіть чудернацьких, місцях, навчитись кермувати автівкою та стрибнути з парашутом. Юнак мріє про зустріч з такими кумирами мільйонів як Ліонель Мессі та Кріштіану Роналдо.

Олег любить фільми про супергероїв, зокрема, від студій «Марвел», «DC» та «Дісней», такі як «Месники», «Флеш», «Тор», «Залізна людина» та інші. Хлопчина і сам хоче вирости таким же сміливим і сильним борцем за добро, як і герої улюбленого жанру кіно.

Іменинник встигає допомагати по господарству ще й мамі, котрій самій забезпечувати всім необхідним сім’ю нелегко. Але Олег знає, що він залишився єдиним чоловіком в сім'ї, тому з мужністю виконує всі чоловічі обов'язки.

Тож давайте докладемо усіх зусиль, аби підтримати цю родину та потішити іменинника чудовим подарунком до Дня народження на ваш розсуд! А ми вам у цьому допоможемо!

Контактний номер: 099 2294100 та 0989481450.

ОЛЕГ СВІТЛИЦЬКИЙ – 13 років (13.02.2007), Локачинський район,Ріст: 172 (розмір одягу – 46-48); Розмір взуття – 43.

Ви можете і фінансово підтримати родину: ПРИВАТБАНК 5168 7573 2532 0820 – Світлицька Лариса.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024