У Березовичах школярі змагалися за титули «Mister and miss»

19 Лютого 2020, 15:07
1218

У Березовичівській школі Війницької ОТГ, відбувся тиждень іноземної мови, який був приурочений до Дня Святого Валентина.

Тематичні дійства відбувалися з 10 по 14 лютого. Про це повідомляють у Березовичівській школі

Протягом предметного тижня провели низку цікавих, активних, веселих та пізнавальних заходів, а саме: «Конкурс на виготовлення найкращої валентинки від кожного класного колективу» (взяли участь учні з 3 по 11клас), Інформаційний калейдоскоп «Святкування дня святого Валентина в англомовних країнах і не тільки», в якому було висвітлено походження, традиції, символи цього свята в загальному та в різних країнах зокрема.

Читайте також: Березовичівські школярі отримали заохочувальні призи за участь у конкурсі від лісівників.

Також кожен з учнів нашої школи особисто виготовив свою валентинку з побажаннями на англійській мові, з яких сформували «Дерево побажань». У школі також діяла святкова пошта, завдяки якій учні мали змогу привітати один одного зі святом.

Читайте також: Березовичівська школярка – призерка обласної олімпіади.

На завершення тижня провели загальношкільний захід під назвою «Mister and miss» («Пан та панна»), де кожна з пар учасників боролась за свій титул, працюючи над інтелектуальними завданнями та гумористичними конкурсами. Учасники конкурсу та найактивніші глядачі були нагороджені призами.

Читайте також: Школярі однієї із шкіл Війницької громади – призери обласної виставки та Березовичівська команда з футзалу виборола «Кубок 19 округу».

















 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром