Сімейне браконьєрство: батько та син з Локачинщини шість разів незаконно виловлювали рибу

20 Лютого 2020, 08:40
1473

На водосховищі поблизу села Хорів, на території гідрологічного заказника «Лучний» впіймали чоловіка, який виловлював рибу сіткою.

На чоловіка оформили протокол про адміністративне правопорушення за частиною 4 статті 85 КУпАП. Про це повідомляють у Рибоохоронному патрулі. 

Це стало третім подібним порушенням, здійсненим даним громадянином. Так,минулих років його викрили два рази за аналогічні правопорушення, однак тоді він використовував гумовий човен. Двічі суд обмежувався усними зауваженнями.

Читайте також: На Локачинщині браконьєра змусили відпустити здобич у воду.

Також уже тричі притягувався до відповідальності син даного порушника. Зокрема, волинські рибпатрульні фіксували його на тій ж водоймі за риболовлею сітками з гумового човна. В даному випадку Локачинський районний суд кожного разу обирав стягнення у вигляді штрафу: першого разу – 340 гривень, другого – 510 гривень та третього – 340 гривень.

​​​​​​​Читайте також: У Локачинському районі впіймали чоловіків, які виловлювали рибу сіткою.

Останньою постановою суд призначив конфіскацію гумового човна. Тому цього разу батько даного порушника ставив сітку на водоймі за допомогою гумового костюму.

В Управлінні Держрибагентства у Волинській області функціонує телефонна «гаряча лінія»: (067) 360-78-40. Про порушення Правил любительського і спортивного рибальства та порядку придбання чи збуту риби прохання повідомляти за вказаним номером телефону.

​​​​​​​Читайте також: На Локачинщині впіймали чоловіка, який незаконно виловлював раків та У Локачинському районі викрили чоловіка, який ловив рибу сітками.




 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024