У Війницькій громаді відбудеться позачергова сесія

22 Лютого 2020, 12:38
846

У Війницькій ОТГ відбудеться позачергова 38/1 сесія Війницької сільської ради VII скликання.

Її проведуть 25 лютого о 10:00, у залі засідань сільської ради. Про це повідомляють у Війницькій громаді

На порядок денний сесії винести такі питання:

  1. Про затвердження порядку денного позачергової 38/1 сесії сільської ради сьомого скликання.
  2. Про підсумки виконання бюджету об’єднаної територіальної громади за 2019 рік.
  3. Про встановлення розміру інвесторської кошторисної заробітної плати на 2020 рік при здійсненні будівництва об’єктів шляхом коштів сільського бюджету.
  4. Про приєднання Війницької об’єднаної територіальної громади до народної ініціативи стосовно реформування земельних відносин.
  5. Про затвердження Комплексної програми підтримки індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім» у Війницькій об’єднаній територіальній громаді на 2020 рік.
  6. Про встановлення громадян на загальну чергу по наданню земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.
  7. Про припинення права постійного користування земельними ділянками.
  8. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації  земельної ділянки.
  9. Про створення переліку земельних ділянок комунальної власності та/або прав на них, які виставляються на земельні торги окремими лотами.
  10. Про надання дозволу на розробку проєктe землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в постійне користування  КП «Комунальне господарство Війницької сільської ради» для влаштування сільського стадіону.
  11. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  13. Про передачу у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.
  14. Про передачу у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
  15. Про погодження надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  16. Про погодження надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для обслуговування насосної з водонапірною баштою.
  17. Про внесення змін до рішення Війницької сільської ради від 04.11.2016 р. № 8/12 «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого  селянського господарства Войтюк Аллі Андріївні в селі Губин»
  18. Про внесення змін до рішення Війницької сільської ради від 18.12.2019 р. № 36/1-16/3 «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва»
  19. Про внесення змін до рішення Війницької сільської ради від 18.12.2019 р. № 36/1-16/4 «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва».
  20. Про внесення змін до рішення Війницької сільської ради від 24.01.2020 р. № 37/1-7/9 «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»
  21. Про внесення змін до рішення Війницької сільської ради від 24.01.2020 р. № 37/1-7/18 «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства».
  22. Про внесення змін до рішення Березовичівської сільської ради від 24.03.2015 р. № 46/5 «Про затвердження проєкту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки».
  23. Про внесення змін до рішення Війницької сільської ради від 16.11.2017 р. № 15/10 «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства Науменко Галині Василівні».
  24. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  25. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва.
  26. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
  27. Про встановлення громадян на першочергову чергу по наданню земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.
  28. Про розгляд заяви Джури В. Я. «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»
  29. Про розгляд заяви Мазорука О. М. «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства».
  30. Про розпорядження голови видані в міжсесійний період.
  31. Різне.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024