У Локачах відбувся п'ятий районний фестиваль військово-партіотичної пісні «Герої не вмирають»

25 Лютого 2020, 17:42
1370

В Локачинському районному Будинку культури зібралися жителі району, військовослужбовці, учасники антитерористичної операції, представники влади, юнацтво, аби вшанувати пам’ять, відвагу, силу духу і стійкості усіх, хто віддав життя за наше майбутнє.

П'ятий районний фестиваль військово-патріотичної пісні «Герої не вмирають» відбувся 20 лютого, у День Героїв Небесної Сотні. Про це повідомляють у Локачинській райдержадміністрації.  

П’ятий районний фестиваль військово-патріотичної пісні  «Герої не вмирають» відбувся з ініціативи Локачинського районного Будинку школяра за участю його вихованців, школярів загальноосвітніх шкіл району, педагогів, військовослужбовців, учасників АТО.

Фінальним акордом фестивалю стала участь в всеукраїнській акції «Ангели пам’яті» та  покладання квітів до фотостели пам’яті Героїв Революції Гідності та загиблих за єдність України.

«У цей складний для нашої країни час у душі кожного громадянина – тривога та біль за майбутнє України. Тому проведення таких заходів патріотичного спрямування формують національно свідомих громадян України, сприяють пробудженню національної свідомості, гордості за свій народ, виховують в молоді усі якості громадянина, який братиме активну участь у формуванні майбутнього своєї держави», – пишуть на сторінці.






 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024