На командно-штабних навчаннях у Локачах моделювали надзвичайні ситуації

27 Лютого 2020, 16:51
1129

У Локачах відбулись командно-штабні навчання з органами управління та силами цивільного захисту Локачинської районної ланки.

Навчання відбулися 26 лютого. Про це повідомляють в УДСНС України у Волинській області.

Під час навчань відпрацювали взаємодію сил і засобів ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту.

Участь взяли обласна робоча група з підготовки та проведення командно-штабного навчання під керівництвом начальника управління з питань цивільного захисту  облдержадміністрації – заступника керівника командно-штабного навчання Олександра Блащука, голови районної державної адміністрації Віктора Дудечка, заступника начальника У ДСНС України у Волинській області Костянтина Романчука та працівників спеціалізованих служб цивільного захисту Локачинського району

Читайте також: Локачинські рятувальники вдосконалювали навички з рятування потерпілих під час ДТП.

Залучені керівний склад органів управління цивільного захисту району, місцева комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, районна комісія з питань евакуації.

Змодельований ряд надзвичайних ситуацій (проходженням частиною району шквального вітру з руйнуванням покрівель будівель та поваленням дерев на проїжджу частину, виявлення вибухонебезпечного пристрою в районному будинку культури), на які відповідно відреагували керівний склад та спеціалізовані служби цивільного захисту.

Читайте також: У Локачах гасили умовну пожежу.

Окрім цього, відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, де визначили стан готовності до дій у разі загрози виникнення надзвичайних ситуацій в ході проведення КШН та дії спеціалізованих служб. Присутні керівники спеціалізованих служб району доповідали щодо виконання завдань, які були поставлені у ході навчання.

 По їх закінченню керівники навчання підсумували та визначили напрямки покращення роботи структурних підрозділів адміністрації, сил цивільного захисту.

Читайте також:

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024