Юного локачанина запросили на відпочинок у табір Конча Заспа, що під Києвом

07 Березня 2020, 10:08
1019

Вихованець районного Будинку школяра «Юні раціоналізатори та винахідники» Влад Занюк, вдало захистив презентацію винахідницького проєкту «Використання енергії Сонця в домашніх умовах».

Захист відбувся на щорічній районній науково-практичній конференції вихованців районного Будинку школяра «Крок в науку».Про це повідомляють у Локачинському районному Будинку школяра.

Його наставником є Юрій Купріюк

Далі – перемога в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу молодіжних проєктів з енергоефективності «Енергія і середовище» – 2020, перемога у заочному етапі та участь у фіналі конкурсу, що відбувся у Києві 11-15 лютого.

Читайте також: Вихованка районного Будинку школяра здобула Диплом першого ступеня на Всеукраїнському конкурсі.

На цьому етапі фіналіст, при безпосередньому спілкуванні з членами журі, у вигляді постерної презентації захистив свій проєкт, відповівши на найнесподіваніші запитання науковців.

Читайте також: Вихованці районного Будинку школяра виготовили «Ангелів пам'яті».

Додому Влад повернувся з Грамотою МОН України, а також з неймовірними емоціями від перебування у середовищі юних науковців, раціоналізаторів та винахідників.

Приємним сюрпризом для Владислава Занюка стало запрошення від організаторів конкурсу на 21-денний відпочинок у таборі Конча Заспа, що під Києвом.

Читайте також: 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024